TOP 09

Máme toho právě dost!
Musíme je zastavit!

Chceme vládu práva.

Miloš Zeman při svém zvolení prezidentem sliboval, že bude prezidentem všech. Místo toho urputně a s gustem rozděluje společnost. Na Hradě nemáme ani laskavého „tatíčka“, ani morální autoritu.

A co Andrej Babiš? Zloděj, který volá “chyťte zloděje”? Arogance moci a úlisná vychytralost, ztělesněná jeho osobou nezná hranic. Buď si vás koupí nebo zlikviduje. Má dost peněz na špičkový marketing, pomocí kterého vás přesvědčuje, že si vás kupuje pro vaše dobro. Postupně skupuje celou Českou republiku. Stát nikdy nesmí být ničí soukromý majetek! Ten, kdo jej používá pro svoji osobní potřebu chce vlastnit i vás, protože stát jsme my všichni.

Naprosto sobecké osobní zájmy obou pánů z nich tvoří nebezpečně vlivný tandem.

Chceme, aby u nás vládlo právo, ne vůdci. Nedopustíme, aby naši zemi ovládali oligarchové a populisté. Zemana ani Babiše se nebojíme. Nebudeme ohýbat hřbet ani před nimi, ani před nikým jiným!

Miroslav Kalousek

Jako jediná strana jsme oslovili své partnery od středu doprava s výjimečnou nabídkou na sestavení předvolebního bloku pravostředových stran, který by zcela jistě zvítězil, aby uhájil liberální demokracii, aby uhájil svobodu každého z nás. Naši partneři tuto nabídku nevyslyšeli, my to plně respektujeme, a proto zůstáváme na obranu těchto hodnot ne sami, zůstáváme s vámi.

Marek Ženíšek

Navrátíme zahraniční politice její tvář a nebudeme ohýbat páteř ani před Ruskou federací, ani před Čínou. Jsme sebevědomá a hrdá země, která nejvíce těží z prosperity a bezpečnosti evropského prostoru.

Na co se u nás můžete spolehnout?

TOP 09 se také nenechá koupit. To, co se dělo na finanční správě za ministra Babiše, je bezprecedentní případ. Nedopustíme, aby byla finanční správa využívána k likvidaci jakékoli konkurence.

Co jsme udělali?

Více informací o naší politice naleznete na níže uvedených odkazech

Daňové podvody ministra financí Babiše https://www.top09.cz/proc-nas-volit/fakta-a-argumenty/danove-podvody-ministra-financi-babise-22077.html

Babišův rozpočtový marketing aneb daňové represe, které nefungují https://www.top09.cz/proc-nas-volit/fakta-a-argumenty/babisuv-rozpoctovy-marketing-aneb-danove-represe-ktere-nefunguji-22688.html